UVJETI KUPOVINE

KAKO NARUČITI?

Da biste mogli naručivati proizvode preko naše web trgovine potrebno se najprije registrirati kao naš kupac. Nakon toga se možete prijaviti koristeći obrazac Login. Pregledavati artikle možete preko izbornika kategorija ili brendova u lijevom stupcu stranice,odnosno korištenjem pretraživača.

1) Kada se odlučite za kupovinu artikla kliknite na gumb kupi te će proizvod biti dodan u košaricu. Sadržaj košarice možete pregledati klikom na “košarica” u lijevom stupcu web stranica Pojedinačni artikl možete ukloniti iz košarice klikom na “obriši” koji se pojavljuje desno od artikla.

2) Cijena dostave obračunava se prema važećem cijeniku dostavne služba za narudžbe do 1000kn. Za narudžbe iznad 1000kn dostava je besplatna.

3) U podacima za račun i dostavu nalaze se vaši podaci koje ste unijeli prilikom registriranja,ako se adresa dostave razlikuje od adrese računa možete je ovdje promijeniti ili dodati. Kada ste sve to provijerili narudžbu potvrđujete klikom na način plačanja i zatim potvrđujete narudžbu.

4) Nakon narudžbe na vaš mail stići će obavijest o primitku narudžbe i potvrda o dostupnosti naručenih artikala i vrijeme isporuke.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Vidacommerc d.o.o. obavezuje se pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca,na način da prikuplja samo nužne osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza.Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima
su ti podaci nužni za obavljanje posla.

UVJETI KUPOVINE

1. Općenito
Ovi uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj web stranici. Vidacommerc d.o.o. je prodavatelj, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu.
Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom procesa kupovine. Proizvodi su namijenjeni prodaji isključivo na području Republike Hrvatske. Kupovinom proizvoda u Internet trgovini prihvaćate sve uvjete prikazane u nastavku teksta.

2. Točnost sadržaja
U našoj Internet trgovini uvijek nastojimo što točnije prikazati opise, slike i cijene ponuđenih proizvoda. Unatoč našim nastojanjima povremeno se mogu dogoditi određene manje greške ili nedosljednosti.

3. Dostupnost proizvoda
Stanje na našem skladištu pratimo redovito te u skladu s tim svakodnevno ažuriramo podatke u našoj Internet trgovini. Ipak, ponekad se može dogoditi da je proizvod prikazan u našoj Internet trgovini, iako ga više nema na skladištu. U takvom slučaju ćemo vas o tome obavijestiti, a vi možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

4. Cijene
Sve cijene su prikazane u hrvatskim kunama (HRK), a u cijene je uključen PDV.

5. Naručivanje
Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se putem web-shop košarice.

6. Plaćanje
U Internet trgovini proizvode možete plaćati putem: opće uplatnice/virmanom
Plaćanje pouzećem prilikom dostave

7. Dostava
Proizvode raspoložive na skladištu šaljemo radnim danom najkasnije 24 h nakon evidentiranja primitka uplate (može potrajati dan ili dva ovisno o banci) . U slučaju da proizvod nije trenutno rasploživ, kontaktirat će Vas naš djelatnik i obavijestiti Vas kada smo u mogućnosti isporučiti Vašu narudžbu. Za narudžbe iznad 1000 kn dostava je besplatna.

Prilikom slanja Vaše narudžbe poslat ćemo Vam e-mail sa obavijesti o slanju i kojom kurirskom službom je narudžba poslana. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati pismenim zapisom na dostavnici dostavnom radniku ili prijaviti prodavatelju .

8. Povrat ili zamjena proizvoda
Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni s kupljenim proizvodom, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 14 radnih dana nakon primitka pošiljke. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Proizvod mora biti nekorišten i u originalnom pakiranju, zajedno s originalnim računom i garancijom koje ste primili uz pošiljku. Ako ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo uplaćeni iznos na Vaš račun. Troškove povrata i slanja nove robe snosi sam kupac. Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta. U tom slučaju, u dogovoru s kupcem, odobrit ćemo povrat proizvoda te kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Uz vraćenu robu potrebno je priložiti original računa i svu dokumentaciju koju ste primili uz pošiljku.

9. Garancije
Reklamacije proizvoda u garantnom roku rješavaju se u ovlaštenim servisima i pod uvjetima opisanim u garantnom listu koji će biti isporučen uz svaki električni, akumulatorski ili benzinski alat.